STIPENDIJA ZA DOKTORSKE STUDIJE TURIZMA U BEČU

18/05/2015

VESTI

Za period od četiri godine Bečki turizam dodeljuje stipendiju za postdiplomske studije koje se bave turističkom kompatibilnošću u gradovima. Zainteresovani mogu da se prijave do 30. juna 2015. godine, a preduslovi su završene master studije ili ekvivalentna diploma, tečno znanje engleskog jezika i prethodno iskustvo u istraživačkom radu.

Modul univerzitet 2

Da bi napredak turizma u metropolama, a posebno u pametnom Gradu Beču, i u budućnosti bio u usponu i podržan od strane stanovništva, Bečki turizam želi da ostavi traga i u oblasti istraživanja, navodi direktor Bečkog turizma Norbert Kettner.

U zimskom semestru 2015. godine Bečki turizam počinje sa stipendiranjem jednog studenta doktorskih studija na temu turističke kompatibilnosti u gradovima na MODUL Univerzitetu u Beču sa 50 000 eura.

Univerzitet MODUL u Beču obrazuje od 2007. godine buduće stručnjake na visokom međunarodnom nivou. Da bi se poboljšala povezanost između nauke i ekonomije u oblasti turizma evropskih gradova, povećavala profesionalnost u turističkoj industriji i da bi se ojačalo univerzitetsko turističko obrazovanje u Beču, Bečki turizam i Univerzitet su već 2007. sklopili partnerstvo koje omogućuje izvanrednim studentima akademsko obrazovanje u ovoj branši.

Za više informacija o programu i načinu prijavljivanja posetite sajt Modul univerziteta.

foto: Kontaktni biro Grada Beča

Advertisements

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s