MIKSER FESTIVAL 2015 I SAVAMALSKO KULTURNO LETO

02/06/2015

BG MOZAIK

Miksalište u Mostarskoj ulici​ u Savamali​ oživelo je u januaru ove godine kao jedan od retkih prestoničkih prostora na otvorenom u kojem su tokom zime mogli aktivno da se provedu dani u rekreaciji, zabavi i danonoćnom druženju. Nakon što je ovo mesto Beograđanima vratilo veru u zimska čuda i čarolije, i na Miksalište je stiglo proleće!

Savamalsko kulturno leto

Prostor u Mostarskoj ulici je procvetao i proširen je za potrebe svih onih koji žele da posete Mikser festival, čiji će se glavni muzički program odigrati upravo na Miksalištu od 3. do 7. juna pod nazivom #Neizdrž.

Pošto srcem Savamale protutnje Partibrejkers, Darkwood Dub, Artan Lili, TBF, Straight Mickey and the Boyz, Ana Popović, Eyesburn, Goblini, Viva Vox i desetine hiljada njihovih poštova​laca, Miksalište će nastaviti da živi burnim prestoničkim životom​​ i tokom letnje sezone biće centar Savamalskog kulturnog leta – inkubator pozitivne energije, najboljih koncerata, ​najatraktivnijih žurki ​i najkvalitetnijih kulturnih sadržaja​.

Od sredine juna do kraja septembra, koliko je predviđeno da traje Savamalsko kulturno leto, Miksalište će ugostiti najveće regionalne i domaće bendove: Goran Bare i Majke​ (25.jun), Kanda Kodža i Nebojša (11.jun)​, Obojeni programVlatko Stefanovski Trio samo su neki od bendova čiji nas nastupi u letnjoj sezoni​ očekuju na Miksalištu.

Kanda, Kodža i Nebojša - foto: Aleksandar Zec

Kanda, Kodža i Nebojša – foto: Aleksandar Zec

.

Beograđanima omiljeni Kišobran Party i Belgrade Banging spektakl tokom leta će se preseliti u Mostarsku ulicu,​ a zahvajujući ostvarenoj saradnji sa CEBEF-om Miksalište će biti pretvoreno i u najraskošnije pozorište na otvorenom – prvi u nizu mjuzikala koji će se odomaćiti u Mostarskoj ulici biće Braća (B)luzeri, klasik koji će svoju premijeru doživeti već 29. juna, a žitelji prestonice i svi gosti Beograda tokom dana će biti u prilici da se opuste, osveže i sklone od gradske vreve upravo u Miksalište – letnju oazu u samom centru grada.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s