MY CYPRUS INSIDER DONOSI NOVE VODIČE ZA TURISTE

09/06/2015

VESTI

Na putu da ubrzo postane vodeći sajt sa preporukama i najnovijim informacijama o tome šta možete da radite na Kipru, dvojezična turistička web stranica My Cyprus Insider upravo je predstavila novi tematski odeljak sa organizovanim turističkim turama, pružajući čitaocima mogućnost da saznaju više o brojnim čarima ostrva u skladu sa svojim potrebama i željama.

Kipar - plaža Akamas; foto: My Cyprus Insider

Kipar – plaža Akamas; foto: My Cyprus Insider

.

Svaki plan puta su posebno organizovali posvećeni lokalni stručnjaci koji poseduju iscrpno znanje o ostrvu. Vodeći putnike van utabanih staza, na putu otkrivanja Kipra na insajderski način, ovi brižljivo osmišljeni planovi putovanja nude posetiocima jedinstvenu mogućnost da iskuse mnogo više od obilaska često posećivanih i preporučenih mesta koje pruža običan vodič za turiste.

Ukusi Kipra (Flavours of Cyprus) tako vode posetioce na gurmansku avanturu  isprobavanja kulinarskih ostrvskih specijaliteta, Zov Antike (Antiquity Calling) namenjen je turistima koji su zainteresovani za kulturu i koji žele da istraže očaravajuću istoriju Kipra, Blaženstvo plaže (Beachy Bliss) garantuje turu do najboljih plaža na ostrvu, a Ritam grada (The Buzz of the Capital) nudi jedinstveni izbor toga šta sve možete da radite u Nikoziji.

Uskoro će biti dostupan i odeljak Za ljubav prema vinu (For the Love of Wine), koji nudi posetiocima mogućnost da se prepuste izuzetnom uživanju na fantastičnim seoskim putevima vina, i Zov divljine (Call of the Wild), koji daje uvid u neke od čuda prirode u planinama i selima na Kipru.

Zoe Christodoulides, urednica sajta My Cyprus Insider izjavila je: Mnogi putnici koji u današnje vreme dolaze na ostrvo su voljni da kopaju ispod površine da bi otkrili šta leži izvan njihovog hotela i da otkriju pravo značenje života na Kipru, njegove tradicije i kulture. Ali veoma često ne znaju odakle da počnu i kako da isplaniraju obilazak zemlje. Naš plan puta je specijalno prilagođen tome da zadovolji spektar različitih ukusa i svaki vodi posetioca na mesta koja jednostavno ne sme da propusti. Svejedno da li su zaljubljenici u hranu, istoriju ili ljubitelji prirode ili kulture, putnici mogu da izaberu ono što ih najviše privlači u trenutku planiranja jedinstvenog odmora na ostrvu.

Organizovane turističke ture variraju od jednog do tri dana, vodeći putnike na putovanje od jutra do mraka i uključuju praktične savete kako bi putnici izvukli najviše iz svakog dela njihovog istraživanja.

Dostupan na engleskom i ruskom jeziku, My Cyprus Insider nudi jedinstvene i alternativne informacije o mnoštvu različitih aspekata lokalnog života na ostrvu, uključujući opuštene lokalne restorane i moderne barove u gradu, idile skrivenih sela i tajnih plaža ili neobičnih muzeja i kulturnih događaja.

Sve sekcije na web stranici se ažuriraju redovno, uzimajući u obzir specifične potrebe turista s obzirom na doba godine. Čitaoci takođe mogu redovno da prate novosti na facebook i twitter stranici My Cyprus Insider, kao i kroz besplatan nedeljni bilten koji se šalje svim pretplatnicima.

Advertisements
, , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s