LONELY PLANET PROGLASIO JAZ ZA NAJBOLJU PLAŽU U EVROPI

20/06/2015

VESTI

Vodeći svetski turistički vodič Lonely Planet postavio je plažu Jaz na prvo mesto liste deset najboljih evropskih plaža ovog leta, pozicionirajući tako Budvu i Crnu Goru ispred Portugala, Francuske, Italije, Velike Britanije, Španije, Grčke i Litvanije.

Jaz je opisan kao jedna od najdužih plaža u Crnoj Gori, sa peščanim delom dužim od kilometra, a pominje se i Sea Dance Festival, koji će se na Jazu održati od 15. do 17. jula. U opisu plaže se navodi i da je Jaz smešten u neposrednoj blizini Budve, koju krase očaravajući Stari grad i tvrđava, koja se tokom leta pretvara u pozorišnu scenu pod otvorenim nebom u okviru festivala Grad teatar. Za sve ljubitelje adrenalina koji ovog leta posete Crnu Goru i Jaz Lonely Planet preporučuje dnevne izlete, među kojima je i obavezni rafting kanjonom Tare.

Lonely Planet godišnje izda preko pet stotina publikacija na osam svetskih jezika. Ova medijska grupa obuhvata tematske publikacije o putovanjima, TV programe o svetskim destinacijama, izuzetno posećen sajt, mobilne aplikacije i mesečni magazin Lonely Planet Traveller, koji izlazi na pet jezika.

Advertisements
, , , , , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s