BESPLATAN BEŽIČNI INTERNET NA BEOGRADSKOM AERODROMU

03/07/2015

VESTI

Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd od danas je svim putnicima i posetiocima na raspolaganju neograničen besplatan pristup bežičnom internetu. Beogradski aerodrom ovim novitetom nastavlja da unapređuje kvalitet i nivo usluge za putnike.

.
Celokupna površina pristanišne zgrade Aerodroma Nikola Tesla Beograd, odnosno oba terminala, šalteri za prijavu na let, putničke čekaonice, hodnici ispred čekaonica, dolasci i saloni pokriveni su signalom bežičnog interneta. Predviđeno je da ovaj servis bude dostupan i na autobuskom stajalištu ispred pristanišne zgrade.
 
Kako bi koristili uslugu bežičnog interneta, dovoljno je da prilikom odabira putnici i posetioci izaberu mrežu UniFi, a zatim kao identitet (Identity) upišu unifi, kao anonimni identitet (Anonymous identity) unesu unifi i kao šifru (password) unifi.
 
Strateško opredeljenje rukovodstva Aerodroma Nikola Tesla Beograd je stalno unapređenje kvaliteta i nivoa usluge za putnike. Takođe, komfor za putnike biće značajno unapređen ulaganjem oko 20 miliona evra iz sopstvenh sredstava tokom ove godine u rekonstrukciju i proširenje kapaciteta.
 
izvor: Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Advertisements
, , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s