ETIHAD AIRWAYS OTVORIO RENOVIRAN PREMIJUM SALON U ABU DABIJU

12/08/2015

VESTI

Etihad Airways je zvanično otvorio svoj renovirani salon za Prvu i Biznis klasu na Terminalu 1 aerodroma u Abu Dabiju. Unapređeni prostor zauzima impresivni prostor od preko hiljadu kvadratnih metara sa mestima  za sedenje za 134 putnika i odlikuje se elementima dizajna koji je inspirisan novim brendingom i imidžom avio-kompanije.

foto: Etihad Airways

foto: Etihad Airways

.

Novi premijum salon na Terminalu 1 je otvoren 24 časa dnevno i nudi veliki izbor mogućnosti namenjenih zadovoljenju raznovrsnih potreba savremenih poslovnih putnika i turista. Kao i u salonu na Terminalu 3, u renoviranom prostoru se nalaze udobne fotelje, odvojen prostor za obedovanje, vrhunski poslovni centar, besplatni bežični internet, USB priključci za napajanje uređaja, kupatila sa tuš kabinama i igraonica za decu. Gostima salona će biti na raspolaganju vrhunski izbor hrane i pića po kojem je avio-kompanija Etihad Airways prepoznatljiva, gde mogu da biraju između obroka a la carte ili bogatog švedskog stola.

foto: Etihad Airways

foto: Etihad Airways

.

Poznati Six Senses Spa u salonu je u potpunosti renoviran i spreman da doprinese zdravlju putnika i njihovom osećanju blagostanja tokom putovanja. Gosti salona mogu da koriste spa centar pre leta i mogu da uživaju u besplatnom spa tretmanu u trajanju od 15 minuta, uz izbor tretmana koji su dostupni uz zakazivanje.

Premijum salon na Terminalu 1 dostupan je gostima Prve i Biznis klase kompanije Etihad Airways, kao i određenim članovima Etihad Guest programa i članovima istog ranga u okviru drugih programa lojalnosti članica Etihad Airways Partners koji putuju iz Abu Dabija.

foto: Etihad Airways

foto: Etihad Airways

.

Premijum salon na Terminalu 1 dopunjuje veliki broj Etihadovih salona na Međunarodnom aerodromu Abu Dabi, među kojima su premijum salon na Terminalu 3 i nedavno otvoren premijum salon za putovanja ka SAD, dostupan samo gostima koji putuju do SAD Prvom ili Biznis klasom i smešten unutar objekta za predkontrolu pred putovanja u SAD. Avio-kompanija jedina u regionu nudi salon na dolascima za goste koji dolaze u Abu Dabi. Etihadova mreža salona će se proširiti narednih meseci. Novi saloni koji su u fazi renoviranja su salon za Prvu klasu u Abu Dabiju, kao i planirani međunarodni saloni u Njujorku, Los Anđelesu i Melburnu.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s