AIR SERBIA UVODI USLUGU PRIJAVE NA LET PUTEM INTERNETA

13/08/2015

VESTI

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, objavila je uvođenje usluge prijave na let putem interneta (web check-in). Putnici ove avio-kompanije imaće mogućnost da se prijave na svoj let na zvaničnoj internet stranici kompanije.

foto: Air Serbia

foto: Air Serbia

.

Usluga je dostupna za sve letove kompanije Air Serbia iz Beograda, kao i za letove sa još šest polazišta u mreži kompanije – Abu Dabi, London, Istanbul, Bejrut, Prag i Bukurešt. Air Serbia će kasnije proširiti dostupnost usluge na ostatak svoje mreže.

Usluga prijave na let putem interneta će putnicima omogućiti da se registruju za let sa bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu, izaberu sedište i odštampaju kartu za ukrcavanje (boarding pass). Putnici će moći da se prijave na let najranije 36 sati i najkasnije 60 minuta pre planiranog vremena polaska leta. Potrebno je da gosti odštampaju svoju kartu za ukrcavanje i ponesu je na aerodrom.

Uslugu prijave na let putem interneta takođe mogu da koriste i putnici koji imaju prtljag za predaju. Potrebno je da putnici donesu svoj prtljag na poseban šalter za brzu predaju prtljaga (baggage drop-off) najkasnije 45 minuta pre leta i da budu na odlaznom izlazu najkasnije 20 minuta pre leta. Na aerodromu putnici koji su se prijavili na let putem interneta i sa sobom nose samo ručni prtljag ne moraju da odlaze na šalter za prijavu na let i mogu odmah da se upute ka pasoškoj i bezbednosnoj kontroli. Primenjuju se sva standardna pravila koja se odnose na predati i ručni prtljag.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia, ovim povodom je izjavio: Usluga prijave na let putem interneta je jedna u nizu inovacija koje uvodimo ove godine, zajedno sa internet konekcijom na letu i našim Biznis salonom na Aerodromu Nikola Tesla, koje ćemo uskoro predstaviti, kako bismo potvrdili našu posvećenost unapređenju onih aspekata iskustva putovanja koji u najvećoj meri utiču na zadovoljstvo putnika. Veoma smo ponosni što u prvoj fazi uvođenja naša usluga prijave na let putem interneta dobro funkcioniše, a u drugoj fazi, kada investicije u našu infrastrukturu uzmu maha, ovu uslugu ćemo proširiti na čitavu mrežu destinacija.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s