DRUGI SAJAM JAPANSKIH BORILAČKIH VEŠTINA

13/08/2015

BG MOZAIK

Japanska ambasada u Republici Srbiji i Japanska agencija za međunarodnu saradnju (JICA), kancelarija za Balkan, organizuju drugi Sajam japanskih borilačkih veština, koji će se održati 18. avgusta sa početkom u 17 sati u prostorijama Muzeja primenjene umetnosti. Ulaz na izložbu Duh Budoa – Istorija japanskih borilačkih veština i na Drugi sajam japanskih borilačkih veština je slobodan.

.

Događaj se organizuje sa ciljem da se za vreme trajanja izložbe Duh Budoa – Istorija japanskih borilačkih veština, koja je otvorena u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu do 26. avgusta, na interaktivan način predstave i japanske borilačke veštine, kao autentična oblast japanske kulture. Pored atraktivnog programa i demonstracija aikidoa, džudoa i kendoa, Sajam japanskih borilačkih veština omogućiće posetiocima da se oprobaju u ovim veštinama, kao i da se direktno raspitaju o samim veštinama i o uslovima treniranja.

Japanska ambasada u Republici Srbiji i JICA već dugi niz godina podržavaju promociju japanskih borilačkih veština u Srbiji kroz donacije opreme ili kroz volonterski program, tj. dovođenjem instruktora volontera iz Japana, koji svoje znanje i iskustvo dele sa građanima Srbije.

Advertisements

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s