ETIHAD AIRWAYS UVODI NOVE TARIFE PO IZBORU

21/08/2015

VESTI

Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, će od 14. septembra ove godine uvesti novu strukturu cena kako bi putnicima omogućio veći izbor prilikom kupovine avio-karata.

Biće uvedeno ukupno osam novih tarifa po izboru, koje će putnicima pružiti mogućnost da prilagode rezervaciju svojim individualnim potrebama. Nove tarife po izboru su transparentne i razlikuju se u pogledu dozvoljenog besplatnog prtljaga, fleksibilnosti i uključenih pogodnosti koje bi gosti inače morali odvojeno da plate. Osim toga, nova politika prevoza prtljaga će gostima pružiti veću standardizaciju strukture dozvoljenog besplatnog prtljaga širom mreže Etihad Airways Partners, dok će se istovremeno na većini linija smanjiti trošak dodatnog prtljaga.

foto: Etihad Airways

foto: Etihad Airways

.

Sve karte izdate od 14. septembra 2015. godine će biti svrstane u posebne tarife po izboru. Struktura Ekonomske klase obuhvata opcije: Economy Breaking Deals, Economy Saver, Economy Value i Economy Freedom. Biznis klasa obuhvata opcije: Business Breaking Deals, Business Saver i Business Freedom, dok će u Prvoj klasi postojati samo jedna kategorija – Freedom.

Peter Baumgartner, komercijalni direktor Etihada, rekao je: Na ovaj način u stvari želimo da omogućimo veći izbor. U većini delatnosti postoji nastojanje da se korisnicima omogući da sebi prilagode različita iskustva i po tome se ne razlikujemo od drugih. Kada se radi o rezervaciji leta, nisu potrebe svih putnika iste. Neki gosti žele da putuju sa manje prtljaga i u okvirima određenog budžeta, dok drugi traže mogućnost da odluku o putovanju donesu u poslednjem trenutku, da ponesu dodatni prtljag i da skupe više milja. Na primer, ako gost želi veću fleksibilnost, više prtljaga i prioritet prilikom prijave na let, on može da izabere opciju Economy Freedom.

Nova politika prevoza prtljaga se takođe uvodi kako bi se na fleksibilniji način odgovorilo na individualne potrebe korisnika i ostvarila bolja usklađenost kompanije Etihad Airways sa ostalim avio-kompanijama u okviru grupacije Etihad Airways Partners.

Kao deo nove politike, trošak dodatnog prtljaga će biti značajno smanjen u okviru većine tarifa. Na nekim linijama će trošak dodatnog komada prtljaga težine 23 kg biti smanjen do 90 procenata, uz dodatno smanjenje do 30 procenata ako se za dodatni prtljag plati unapred direktno kod Etihada najkasnije 24 sata pre leta. Nova politika dozvoljenog prtljaga će takođe stupiti na snagu 14. septembra i važiti za sve rezervacije od tog datuma.

Nova fleksibilna tarifna struktura će biti dostupna putem svih prodajnih kanala Etihada, uključujući i zvanični internet sajt avio-kompanije, poslovnice i globalni kontakt centar, kao i turističke agencije.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s