ETIHAD AIRWAYS I AIR SERBIA POMAŽU KONJIČKI SPORT U SRBIJI

04/09/2015

Ostalo

Etihad Airways je danas objavio potpisivanje zajedničkog sporazuma sa AD Zobnatica i kompanijom Air Serbia o sponzorstvu manifestacije konjičkog sporta Kup Princa Pavla – Zobnatica 2015, koji će biti održan na hipodromu Zobnatica 13. septembra.

Kup Princa Pavla – Zobnatica 2015 obeležava povratak konjičkog sporta u Zobnaticu nakon gotovo jedne decenije. Ovogodišnji program, koji se sastoji od osam trka, organizuje se u saradnji sa Beogradskim džokej klubom, spajajući na taj način istoriju, tradiciju i iskustvo koje će doprineti organizaciji ovog događaja. Dan konjičke trke, koji će otvoriti princeza Jelisaveta Karađorđević, uključivaće galopske i kasačke trke na kojima će učestvovati vrhunski konji i poznati džokeji iz regiona Istočne Evrope. Prema ugovoru o sponzorstvu, obe avio-kompanije su dobile pravo da dve najznačajnije galopske trke nose naziv Etihad Milja i Air Serbia-Jadran II.

Said Al Suveidi, izvršni direktor Zobnatice; Patrick Pierce, potpredsednik za sponzorstva Etihada; princeza Jelisaveta Karađorđević; Branislav Malović, izvršni direktor za odnose sa državnim organima i organizacijama Air Serbia; Đorđe Vukotić, direktor prodaje Air Serbia

Said Al Suveidi, izvršni direktor Zobnatice; Patrick Pierce, potpredsednik za sponzorstva Etihada; princeza Jelisaveta Karađorđević; Branislav Malović, izvršni direktor za odnose sa državnim organima i organizacijama Air Serbia; Đorđe Vukotić, direktor prodaje Air Serbia

Zobnatica se nalazi 150 kilometara od Beograda, odakle Etihad Airways i Air Serbia zajedno nude dva svakodnevna leta za Abu Dabi. Sedište je poznate konjičke ergele, koja ima dugu i uglednu tradiciju organizovanja konjičkih događaja tokom više od 30 godina u doba bivše Jugoslavije. Tokom tog perioda konjičke trke uživale su veliku popularnost i bile međunarodno priznate, privlačeći pažnju hiljada entuzijasta širom sveta.

Ostali elementi sporazuma podrazumevaju isticanje oznaka Etihad AirwaysAir Serbia i Etihad Airways Partners brendinga na raznim lokacijama oko hipodroma Zobnatica. Dodatne pogodnosti uključuju karte i pakete za dobrodošlicu, kao i besplatne karte za konjičke trke za Gold i Platinum članove programa lojalnosti kompanija Etihad Airways i Air Serbia.

Advertisements
, ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s