AIR SERBIA PREDSTAVILA NOVI PREMIJUM SALON U BEOGRADU

11/09/2015

VESTI

Air Serbia obeležila je otvaranje svog Premijum salona na Međunarodnom aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Premijum salon, koji se nalazi u tranzitnoj zoni između izlaza A5 i A6, prvi je namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji. Biće otvoren 24 časa dnevno i pružiće prijatno iskustvo putovanja gostima u Biznis klasi, kao i Silver, Gold i Platinum članovima Air Serbia Etihad Guest programa lojalnosti kada putuju na letovima kompanija Air Serbia i Etihad Airways. Salon će takođe biti otvoren za code share partnere kompanije Air Serbia, čiji gosti putuju Biznis klasom na letovima koje obavlja Air Serbia.

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon je svečano otvoren ceremonijom presecanja vrpce, nakon čega je usledio obilazak novog objekta i koktel kojem su prisustvovali Siniša Mali, predsednik Nadzornog odbora kompanije Air Serbia i gradonačelnik Beograda, i Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia. Svečanosti su takođe prisustvovali visoki državni zvaničnici, članovi izvršnog menadžment tima kompanije Air Serbia, kao i predstavnici turističkog sektora i medija.

Savremenog stila, koji je inspirisan brendom i imidžom kompanije, novi salon je osmišljen tako da gostima obezbedi mogućnost da uživaju u prijatnom i mirnom okruženju u kojem mogu da se opuste, napune energijom, obeduju, rade ili da se zabave pre nego što se ukrcaju na let.

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon, koji se prostire na 398 kvadratnih metara i ima dovoljno mesta za osamdeset gostiju, nudi veliki izbor mogućnosti namenjenih zadovoljenju raznovrsnih potreba savremenih poslovnih putnika i turista, što podrazumeva poslovni centar, besplatni bežični internet, električne adaptere i USB priključke za napajanje uređaja, odvojen prostor za obedovanje, prostrana kupatila sa tuš-kabinama, multikonfesionalne prostorije za molitvu, izbor domaće i strane dnevne štampe i periodike, kao i udobne fotelje u prostoru predviđenom za relaksaciju.

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon (foto: Air Serbia)

Gosti salona će moći da uživaju uz prepoznatljivi izbor hrane i pića kompanije Air Serbia, gde mogu da biraju između obroka u restoranu sa menijem ili sa bogatog švedskog stola, koji sadrži izbor specijaliteta inspirisanih srpskom i internacionalnom kuhinjom. Vina lokalnih srpskih proizvođača, uključujući vinarije Radovanović i DiBonis, upotpunjuju širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, koji uključuje aperitive, žestoka pića i likere, koje obezbeđuju partner salona Rakia Bar. Poznati beogradski kafić Kafeterija će obezbediti autentični doživljaj ispijanja kafe, dok su brojni drugi brendovi pokazali zainteresovanost da se uključe u ponudu Air Serbia Premijum salona.

Air Serbia Premijum salon - zaposleni sa Danetom Kondićem, generalnim direktorom Air Serbia (foto: Air Serbia)

Air Serbia Premijum salon – zaposleni sa Danetom Kondićem, generalnim direktorom Air Serbia (foto: Air Serbia)

Još jedna jedinstvena odlika salona je posvećena grupa od šest specijalnih predstavnica za podršku gostima, koje će biti lako uočljive po svojim posebno skrojenim poslovnim odelima. One će pratiti goste na putu do Premijum salona i iz njega i odgovarati na pitanja i nedoumice koji bi gosti mogli da imaju. Predstavnice su završile sveobuhvatan program obuke Etihada u Abu Dabiju.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s