ETIHAD AIRWAYS UVODI NOVU POLITIKU DOZVOLJENOG PRTLJAGA

11/09/2015

VESTI

Etihad Airways uvodi znatna unapređenja u svojoj politici dozvoljenog prtljaga zajedno sa uspostavljanjem nove strukture tarifa po izboru, koja počinje da važi za sve karte izdate počev od 14. septembra ove godine, kojom će se putnicima omogućiti veći izbor i jasnoća. Promene će gostima pružiti veće pogodnosti i unaprediti povoljnosti koje svojim članovima pruža program lojalnosti Etihad Guest.

foto: Etihad Airways

foto: Etihad Airways

Na većini linija će sada važiti koncept čija je osnova komad prtljaga, pa će putnici imati pravo na jednu, dve ili tri torbe u zavisnosti od njihove tarife po izboru, linije i statusa članstva u programu lojalnosti Etihad Guest. U okviru promene politike prtljaga, naknade za dodatni prtljag će biti znatno umanjene kod većine tarifa. Na nekim linijama će se dodatni trošak predaje dodatne torbe težine do 23kg smanjiti za čak 90 procenata, uz mogućnost dodatnog umanjenja za 30 procenata ako se za dodatni prtljag plati unapred direktno kod Etihada do 24 sata pre leta.

Članovi Etihad Guest, nagrađivanog programa lojalnosti Etihada, će u okviru novog koncepta imati posebne pogodnosti, jer sada članovi višeg statusa besplatno dobijaju pravo na predaju dodatne torbe ili na dodatnu težinu u zavisnosti od tržišta i linije.

Advertisements
, , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s