TURKISH CARGO PROSLAVIO DVE GODINE REDOVNE KARGO LINIJE ZA BEOGRAD

25/05/2016

BG MOZAIK

Turkish Cargo, brend avio-kompanije Turkish Airlines za teretni saobraćaj, proslavio je 24. maja drugu godišnjicu od uvođenja redovne kargo linije za Beograd. Svečanosti u hotelu Hyatt Regency prisustvovali su Nj.E. ambasador Republike Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozay, generalni menadžer kompanije Turkish Arlines za Srbiju Mehmet Alagoz, predstavnici Turkish Cargo-a Damir Defranceski i Selahaddin Burak Omeroglu, kao i veliki broj poslovnih partnera.

Turkish Cargo 416

Turkish Airlines, koji je svoj prvi međunarodni kargo let obavio 1936. godine, je avio-kompanija sa četiri zvezdice koja leti na 292 putničke i 60 kargo destinacija širom sveta, sa flotom koja se sastoji od 306 putničkih i 11 teretnih aviona. Avio-kompanija Turkish Airlines, koja u okviru pod-brenda Turkish Cargo obavlja usluge teretnog saobraćaja od početka ovog veka, zahvaljujuċi razvijenoj mreži letova omoguċava kargo transport ka najveċem broju zemalja na svetu.

Pre dve godine, Turkish Cargo počeo je sa radom u Beogradu, kao jedina teretna avio kompanija sa rasporedom letenja. Ova redovna linija, na kojoj se letovi trenutno odvijaju dva puta nedeljno, uticala je na porast trgovinske razmene između Srbije i ostalih zemalja i time olakšala poslovanje kompanija koje rade izvan zemlje.

Uz razvoj poslovanja na globalnom nivou, Turkish Cargo efikasno zadovoljava potrebe svojih klijenata zahvaljujući velikoj posvećenosti i pružanju vrhunskih usluga u svim fazama transporta.

Turkish Cargo 485

Advertisements
, , , , ,

Prijava

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s